REKORDNI IZNOS ZA ‘VATRENOG’: Mourinho pripremio 60 milijuna za Hrvata i otima ga Antoniju Conteu

Facebook

Naime, Gazzetta dello Sport piše kako je nova meta Josea Mourinha hrvatski reprezentativac...

Premda se u posljednje vrijeme piše i govori o prelasku Marcela Brozovića u Manchester United, Mourinho je možda ipak odlučio uložiti u drugog Hrvata. Talijani iz dana u dan ‘seljakaju’ Brozovića, a u srijedu su pak detektirali kako je Marcelo počeo pratiti Manchester United na Instagramu i slobodno zaključili kako je to njegova sljedeća destinacija.

No, već danas je u igri netko drugi. Naime, Gazzetta dello Sport piše kako je nova meta Josea Mourinha hrvatski reprezentativac Ivan Perišić. Sve te špekulacije pokrenule su se nakon utakmice Hrvatske i Ukrajine kada je Mourinho osobno došao pogledati nastupe nekih hrvatskih reprezentativaca. Kojih? To se ne zna jer Mourinhu ne pada na pamet otkrivati svoje planove, ali to je svejedno otovorilo dosta manevarskog prostora za plasiranje ovakvih informacija.

Nagađalo se o transferu Modrića, Kovačića, Brozovića i Perišića, no, ova potonja dvojica nekako su bliže odlasku od Realova dvojca. Gazzetta piše kako je glavni razlog zbog kojeg su Perišić i Brozović blizu odlasku zapravo financijskog tipa. Naime, novim, kineskim, vlasnicima Intera najvažnije je rješavanje problema s financijskim fair-playom. Perišić na kraju ispada žrtva jer je on zapravo jedan od najboljih nogometaša Intera i jednim dijelom nositelj igre, ali Kinezi će teško odbiti 60 milijuna eura, koliko je Mourinho navodno spremio za hrvatskog krilnog napadača.

Od tog novca Inter bi, tvrde Talijani, išao po Sassuolova Domenica Berardija i Fiorentinina Federica Bernardeschija ili pak Napolijeva Driesa Mertensa kojeg možda mogu dobiti i jeftinije jer mu ugovor istječe na kraju sljedeće sezone.

Isto tako navode kako bi Mourinho mogao krenuti po Perišića prije početka prijelaznog roka jer nije jedini koji potražuje njegove usluge. Naime, Perišić se do sada više povezivao s Chelseajem, odnosno, bio je velika želja Antonija Contea.



Dođe li do ovog transfera Perišić bi postao novim hrvatskim rekorderom po visini odštete. Plati li ga Manchester 60 milijuna eura Perišić bi bio plaćen više od Modrića i Kovačića zajedno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI