Rijeka sprema najskuplji transfer ove zime: Odlazi još jedna zvijezda, ali stiže odlična zamjena

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Ostalo je još ponešto kadra iz one šampionske prošle sezone koji se daju prodati po Miškoviću prihvatljivoj cijeni

Ako ste mislili da je Rijeka završila s izlaznim transferima ove zime, malo ste se prevarili. Ostalo je još ponešto kadra iz one šampionske prošle sezone koji se daju prodati po Miškoviću prihvatljivoj cijeni.

Transfer Mate Maleša u Kinu praktički je pred realizacijom. Zahvalni kapetan Rijeke dobio je zanimljivu ponudu iz Kine, a njega će nadomjestiti Luka Capan koji je u utorak predstavljen kao novo pojačanje. Ranije ove zime prodani su Mišić, Vešović i Elez, a otišao je i Gavranović. No, Rijeka ima još jedno vrlo vrijedno ime koje bi također trebalo ove zime napustiti Rujevicu.

Riječ je o stoperu Dariju Župariću. Ponajbolji branič Rijeke pred velikim je transferom, najvećim za Rijeku ove zime. Stopera Rijeke potražuju Sampdorija, Montpellier i Stuttgart. Pa krenimo redom. Sampdoria nudi 3.250.000 eura plus bonuse, ali bez 20 posto od idućeg transfera koliko Rijeka traži.

Montpellier pak nudi nešto manje, 2.750.000 eura plus bonuse i 20 posto od idućeg transfera, dok Stuttgart nudi 3.100.000 milijuna eura plus bonuse i 20 posto od idućeg transfera, što je realno najbolja ponuda.

Međutim, doznajemo kako Rijeka ima već spremnu zamjenu za Župarića, a riječ je o Nikoli Katiću iz Slaven Belupa. Jedan od najboljih mladih stopera lige mogao bi doći u Rijeku u transferu vrijednom negdje između 500 tisuća i 700 tisuća eura.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI