Ronaldo napravio obožavateljima nešto što će pamtiti do kraja života!

Instagram

Ono što im je Ronaldo napravio, dječaci će pamtiti zauvijek.

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo proveo je uskršnje praznike sa svojom zaručnicom Georginom u Dubrovniku. Kao što se i očekivalo, Ronaldo je bio nedodirljiv. Oko sebe je stvorio parametar, kako odabranim lokacijama na kojima je teško doći do njega pa čak ga i slikati, tako i čitavom vojskom tjelohranitelja i stražara koji su držali ljude na distanci.

Jeli su tako po elitnim restoranima i konobama bez da im je prišao itko, naravno osim ako oni nisu dozvolili. Koliko je za sada poznato, samo su dvojica navijača ili bolje rečeno obožavatelja, uspjela doći do Ronalda, a riječ je o Luki i Leu Puliću, mladoj braći s otoka Lopuda gdje su Ronaldo i Georgina objedovali u elitnoj konobi ‘Dubrovnik’.

Ono što im je Ronaldo napravio, dječaci će pamtiti zauvijek.

“Ronaldo je krenuo prema molu čim smo ga mi vidjeli. Njegov security je zaustavljao ljude jer su se htjeli slikati s njime, a on to nije htio. Vidjeli smo da je slobodan prostor na plaži i čim je došao na mul, dao nam je znak da mu dobacimo loptu, potpisao nam se na njih i bili smo jako jako uzbuđeni zbog toga”, kazali su za RTL Luka i Leo Pulić.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI