Šef UFC-a opet javno ponizio Miočića

Cijeli svijet se naklonio Stipi Miočiću nakon nedavne obrane naslova prvaka teške kategorije pri UFC-u protiv moćnog Kamerunca Francisa Ngannoua. Šef UFC-a Dana White valjda je bio jedini koji je s vrlo kiselim osmijehom čestitao amerikancu hrvatskih korijena na povijesnoj pobjedi, trećoj obrani naslova za redom i sjajnoj predstavi protiv Ngannoua.

White nikako ne može prežaliti što Miočić nije veći showman i što teška kategorija nema više takvih boraca. Ngannou je bio velika nada Whiteu jer je bahat i voli ‘trash talk’, ali Stipe ga je malo spustio na zemlju.

Da su Miočić i White u zategnutim odnosima najbolje je govorio čin nakon meča kada je White krenuo stavljati pojas oko struka Miočiću, a ovaj mu je pojas uzeo iz ruku i dao ga svom treneru kako bi ga on opasao.

White je tada napustio ring i kasnije je tek nevoljko priznao kako je “Stipe najbolji u povijesti jer tako govore brojke”. Šef UFC-a zaista neće imati mira sve dok je Miočić prvak, pa je tako opet javno obznanio kako teška kategorija nije dovoljno zanimljiva.

“Baš bih volio da se Brock Lesnar vrati. Kada je on osvojio pojas bilo je zabavno. Baš je bilo zabavno”, izjavio je White pa nastavio… “Bilo bi odlično da se vrati. Protiv koga bi se Lesnar borio? Pa mislim da je Miočić vrlo težak protivnik”, kazao je White.



Inače, Lesnar se prebacio u WWE nakon što je pao na dopinškom testu jer je bio pozitivan na steroide. Sada mu istječe ugovor s WWE-om i razmišlja o povratku u UFC gdje mu je suspenzija uskoro završava pa se, eto, smije i tu vratiti.

Jasno, Stipe prvo mora odraditi spektakularni meč s Danielom Cormierom ovoga ljeta na UFC-u 226, a Lesnar će morati pričekati još malo da steroidi nestanu iz organizma.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI