ŠEŠELJ OPET IMAO ISPAD: Četnički vojvoda prozvao haaški sud za pogodovanje Hrvatima i to zbog – Dinama i Hajduka!

Samozvani četnički vojvoda i ratni huškač, Vojislav Šešelj, požalio se na "privilegije" koje su imali Hrvati.

Lider Srpske radikalne stranke, četički vojvoda i čovjek koji je 12 godina proeveo u haškom pritvoru zbog optužbi vezanih za ratne zločine, Vojislav Šešelj, požalio se Kuriru kako je srpskim zatvorenicima i Haagu bilo zabranjeno nositi dres Crvene zvezde.

Četnički vojvoda, koji je napustio Haag zbog karcinoma još 2014. godine, otkrio je kako su srpski zatvorenici jednom prilikom u Haagu dobili dresove Crvene zvezde, ali ih nisu smjeli nositi.

“Uprava zatvora nam nije dozvolila da nosimo Zvezdine dresove! Aleksandar Vučić je nama zatvorenicima donio te dresove, mislim da je to bilo 2006 godine. Žalili smo se na tu odluku, ali su nam samo rekli da nije uobičajena praksa da nosimo majice klubova”, izjavio je Šešelj i napomenuo kako su dresovi “crveno-belih” završili u skladištu gdje su stajali godinu dana.

Također, lider SRS-a, koji se po “izlasku” iz haškog pritvora odmah vratio u političke vode s neprežaljenom idejom stvaranja “Velike Srbije”, odnosno stvaranja imaginarne granice Virovitica – Karlovac – Karlobag, nije propustio komentirati Hrvate.

Samozvani četnički vojvoda i ratni huškač, Šešelj, požalio se na “privilegije” koje su imali Hrvati. “Hrvatima su bez problema dozvolili da nose dresove Dinama i Hajduka, kao i njihove reprezentacije. Naš klub je mnogima trn u oku, pa vjerojatno i haškom sudu”, kazao je Šešelj.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI