‘SINE, NE OSTAVLJAJ NAS’: Shrvani Ćiro oprostio se od svog ‘Đilkoša’ na istinski poseban način

screenshot

Nije to lijepa vijest”, odmah nas je dočekao bivši izbornik Ćiro Blažević, trener koji je vježbao Mandžukića gotovo na počecima karijere, u Zagrebu.

Baš ga je Ćiro promovirao ne samo medijski, već se potrudio s njime raditi i posebno, a dobre igre ”Đilkoša” kako ga je trener svih trenera zvao ubrzo su ga transferirale u zagrebački Dinamo.

Nije mi bilo drago čuti da odlazi”, dodaje još Ćiro.

Mislim da je mogao još kvalitetno igrati za reprezentaciju još barem dvije do tri godine. I znam da će nam nedostajati. Igrač takvih kapaciteta teško se može nadoknaditi, uostalom takvih igrača u povijesti nogometa je malo. Oni su prava rijetkost, poput dragulja”, govori nam Ćiro.

Što mislite kako je došao do ove odluke, nešto ga je nagnalo, ili…



Mislim da je još uvijek premoren od prošle sezone, istrošen, a osjeća zadovoljštinu zbog plasmana u finale svjetske smotre u kojoj je on dao osobit doprinos. I dođe čovjek u takvo stanje. Šteta, najradije bih zavapio – Mandžo, ne ostavljaj nas bez tvoje borbe. Ali, što je tu je, želim mu sve najbolje. On je meni jedna od najljepših igračkih uspomena”, rekao nam je Ćiro Blažević.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI