SKANDALOZNI RASKOL U INTERU! Hrvati u opakoj svađi s kapetanom, ali priča ima još goru pozadinu!

0
949
screenshot

Talijanska Corriere della Sera donosi priču o velikom raskolu u svlačionici Intera, odnosno svađi koja je eskalirala nakon završetna prijelaznog roka. Prva zvijezda kluba i kapetan, Mauro Icardi, posvađao se s hrvatskim dvojcem Ivanom Perišićem i Marcelom Brozovićem nakon nedjeljnog remija kod SPAL-a.

U svlačionici trenutno ima problema”, priznao je predsjednik milanskog kluba, a talijanski list piše kako su dio tog problema i hrvatski reprezentavici. Nakon svađe uslijedio je i prekid svih komunikacija na društvenim mrežama, Brozović je prestao pratiti Icardija na Instagramu, dok je Perišić okončao njihovo prijateljstvo na Facebooku.

Loading...

Također, Corriere della Sera tvrdi kako je Icardi trenutno u problematičnom odnosu i s vlastitom suprugom Wandom Narom, koja je ujedno i njegova menadžerica. Argentinka je inače osumnjičena za poreznu prijevaru u Italiji, a priča postaje još zanimljivija jer se u priču upleo i Mino Raiola kontroverzni nogometni agent pod čijim su patronatom Pogba, Lukaku, Verratti i još brojne zvijezde.

Talijani sumnjaju kako je prste u ovoj svađi imao baš Raiola, odnosno u partnerskom odnosu Icardijevih i time je zapravo prouzročio kaos u svlačionici. Cijela priča dobila je bar neki smisao kada je krajem prijelaznog roka Real Madrid ponovo aktivirao interes prema Argentincu i čini se kako će na kraju sezone Icardi promijeniti klub.

Kaotičnu situaciju za Morattija i društo ovih je dana potencirao i Real, koji bi vrlo rado doveo ubojitog napadača i dao mu dvostruko veću plaću od trenutne. Izlazna klauzula je 110 milijuna eura, i čini se zasad da sve vodi ka još jednom velikom transferu Reala na kraju sezone.