ŠOKANTNA KAZNA UEFA-e ZA BiH: ‘Ne znaš engleski jezik, nećeš ni na teren’!

facebook

Iako je imao certifikat, koji nam je dostavio, tijekom razgovora s ljudima iz UEFA-e napravio je nekoliko grešaka

Bosna i Hercegovina šokirana je odlukom UEFA-e koja je odlučila kazniti ih s jednim mjestom manje na popisu sudaca koji će ove godine dijeliti pravdu na službenim utakmicama pod okriljem krovne europske nogometne organozacije.

Sudac Dragan Petrović iz Banja Luke našao se na udaru UEFA-e i to, ni manje ni više, zbog toga što je pao na ispitu iz engleskog jezika, odnosno zato što ne govori engleski. Izbačen je s popisa aktivnih sudaca i neće moći suditi UEFA-ina natjecanja.

UEFA neće računati na Petrovića jer nije prošao na ispitu engleskog jezika. Iako je imao certifikat, koji nam je dostavio, tijekom razgovora s ljudima iz UEFA-e napravio je nekoliko grešaka. Poslije toga je stigla i potvrda da se na njega neće računati ove godine”, potvrdili su iz BiH saveza.

Petrović i njegov pomoćnik Admir Šehović dospjeli su na popis UEFA-e umjesto kolega sudaca, Ognjena Valjića i Edina Jakupovića, koji su završili sa sudačkom karijerom.

Inače, Šehović je trenutno suspendiran zbog kardinalnih grešaka na utakmici devetog kola BiH Premijer lige između Radnika i Širokog Brijega pa neće biti delegiran za sljedeća četiri meča u domaćem prvenstvu.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI