ŠOKANTNI RASPLETI U PREMIERSHIPU! United doživio težak poraz, iz lige ispala najskuplja momčad ikad!

youtube

U susretu 33. kola engleskog nogometnog prvenstva Wolverhampton je pobijedio Manchester United sa 2-1, dok je Watford porazio Fulham sa 4-1 nakon čega je londonski sastav ostao bez izgleda za prvoligaški spas.

United je poveo u 13. minuti golom Scotta McTominayja koji je lijepo zabio s ruba kaznenog prostora. No, 12 minuta kasnije izjednačio je Diogot Jota. Možda i ključni trenutak utakmice dogodio se u 57. minuti kada su gosti ostali s igračem maje nakon što je Ashley Young isključen zbog oštrog prekršaja.

Do potpunog preokreta došlo je u 77. minuti kada je Chris Smalling nespretno reagirao u kaznenom prostoru uguravši loptu u vlastitu mrežu. U posljednjim trenucima susreta domaćin je mogao zabiti i treći gol, ali je Ivan Cavaleiro pogodio vratnicu.

U drugom susretu Watford je pobijedio Fulham sa 4-1 gurnuvši goste u drugu ligu. Fulham se dobro držao u prvom dijelu, no u nastavku se njegova igra raspala.

Watford je stigao do vodstva u 23. minuti preko Abdoulayea Doucourea, a deset minuta kasnije izjednačio je Ryan Babel. U nastavku susreta domaćin je zabio još tri gola za uvjerljivu pobjedu, a strijelci su bili Will Hughes (63), Troy Deeney (69) i Kiko Femina (75).



Fulham pet kola prije kraja prvenstva ima nedostižnih 16 bodova zaostatka za zonom spasa i pridružio se Huddersfield Townu koji također više nema izgleda za spas. Inače, Fulham je najskuplja momčad ikad koja je ispala iz Premiershipa, vrijede čak 254 milijuna eura, a ove su sezone potrošili nevjerojatnih 112 milijuna eura na pojačanja.

Na ljestvici vodi Liverpool sa 79 bodova, Manchester City ima dva boda manje, ali i utakmicu manje, a treći je Arsenal sa 63 boda. Tottenham i Manchester United imaju po 61 bod.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI