SOUDANI IPAK PROPUŠTA DERBI S HAJDUKOM: Nogometaš NK Plomina jedini je imao petlje prijaviti ‘dinamovca’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Pejin nije dosudio ništa, a nakon utakmice niti jedan prvoligaš nije se usudio prijaviti Soudanija Disciplinskom sucu...

El Arbi Soudani, poznatiji kao ‘Mr. Derbi’ ipak neće igrati protiv Hajduka u subotnjem ogledu 29. kola na Maksimiru. Alžircu je presudila prijava nogometaša NK Plomina koji je jedini skupio hrabrosti i poslao prijavu zbog nesportskog poteza koji je Soudani počinio u utakmici s Lokomotivom. Soudani je udario nogom Capana nakon što je sudac već označio prekršaj, a nakon toga izvukao se samo s usmenom opomenom.

Sudac Tihomir Pejin trebao mu je dodijeliti najmanje žuti karton, a gotovo sigurno crveni, tako je presudio i Mateo Beusan. No, Pejin nije dosudio ništa, a nakon utakmice niti jedan prvoligaš nije se usudio prijaviti Soudanija Disciplinskom sucu, sve dok se nogometaš NK Plomina, član klupske uprave i predstavnik u skupštini Županijskog saveza, Goran Kvalić, nije odvažio i poslao prijavu disciplinskom sucu Saši Pavličiću.

“Iskreno da vam kažem, pa ja sam očekivao da je to napravilo barem nekoliko stotina ljudi, s obzirom da je cijela Hrvatska vidjela kako je Soudani udario suparnika. Poslao sam mail iz znatiželje, da vidim što će biti. I mislio sam da će završiti u košu za smeće”, izjavio je Kvalić za 24sata.

“Danima sam s kolegom na poslu razgovarao o tome. I vidim, nitko ništa ne poduzima. Ni Hajduk, ni Rijeka. Ali razumljivo mi je to, zna se kako funkcionira HNS i očito se nitko nije htio miješati. Ova moja prijava nema nikakve veze s NK Plominom, napravio sam to kao nogometni zaljubljenik. Da vidim hoće li se išta dogoditi i hoće li moj mail itko pročitati”, objašnjava Kvalić.

Sada je na potezu Saša Pavličić, a bit ćemo toliko slobodni i predvidjeti kako se Soudaniju zbog nesportskog ponašanja smiješi kazna od barem jedne utakmice suspenzije.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI