Španjolci tvrde da je baš Hrvat budućnost Real Madrida

Wikimedia commons

Proteklih dana hrvatski reprezentativac, Mateo Kovačić, našao se u žiži zbivanja zbog sjajnog nastupa u Ligi prvaka. Pišu o njemu domaći mediji, ali hvalospjevi se mogu pročitati i u španjolskom medijima i to onim najuglednijim. Marca donosi veliki tekst o hrvatskom nogometašu s naslovom “Kovačić je zaslužio ostanak u Realu”.

Da, proteklih dana puno se piše o Mateovu odlasku iz Madrida, spominju se Roma, Milan i Inter kao nove destinacije, ali španjolski mediji navijaju da Kova ostane u redovima ‘kraljevskog’ kluba.

Marca hvali Kovačićev nastup u Ligi prvaka protiv PSG-a. “Uz Casemira, Asensija i Vazqueza Kovačić je dominirao veznom linijom. Diktirao je ritam veznog reda i dominirao nad Marcom Verrattijem, jednim od najboljih centralnih veznjaka Europe koji kraj njega nije mogao ništa”, piše Marca.

“Kovačić je dio nove generacije i protiv PSG-a je pokazao da je tranzicija u tijeku. Kroos i Moadrić daleko su od toga da ih se otpisuje, ali Kovačić je iskoristio šansu i ostavio trag”, piše Marca.

Naglašavaju kako Kovačić pripada Realu i kako je sada to dokazao.



“Kovačić je u posljednje vrijeme predmet brojnih spekulacija, ali protiv PSG-a je pokazao da pripada Real Madridu. Što je još važnije, pokazao je da pripada Zidenovoj sljedećoj generaciji, skupini mladih igrača koja će zadržati Real Madrid u borbi za europski vrh”, poentiraju u članku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI