Španjolci upozorili na veliki problem s Modrićem! Otkrili i tko bi ga trebao zamijeniti

screenshot

Nedvojbeno, hrvatski reprezentativac Luka Modrić je jedan od ključnih igrača Real Madrida i bez njega kraljevski klub vjerojatno ne bi tako lako osvojio Ligu prvaka tri sezone za redom.

Ipak, španjolski mediji tvrde kako postoji jedan veliki problem s Lukom Modrićem, na koji ne može nitko utjecati pa niti on sam. Marca tvrdi kako bi Real vrlo skoro mogao zamijeniti Luku i to zbog njegovih godina. Da, problem je to koji se ne može izbjeći, a Modrić je zagazio u 33. godinu života.

Marca također navodi kako je Real već pronašao zamjenu za Luku, a riječ je o danskom veznjaku Christianu Eriksenu iz Tottenhama, te tvrde kako bi se transfer Eriksena u Real mogao odigrati vrlo brzo, ali ne navode kada točno.

Nogometaš kakav je Luka Modrić ne rađa se tako često”, pišu to Španjolci, a to najbolje dokazuje činjenica da Zidane ne vjeruje baš previše skupim i kvalitetnim mladim igračima, poput Matea Kovačića i Danija Ceballosa, već da se u igri u poptpunosti oslanja na Modrića. Pišu Španjolci kako Real neće žuriti s transferom Modrića niti će tako skoro dovoditi njegovu zamjenu, odnosno, da je trenutno prioritet napad.

No, Marca ističe da je Eriksen idealan i kompletan vezni igrač koji bi jednoga dana mogao nadomjestiti Modrića bez da Real osjeti posljedice odlaska hrvatskog nogometaša. Eriksen ima samo jedan problem, a to je slaba igra u obrani, gdje je Luka izvrstan. No, ista stvar bila je s Modrićem u Tottenhamu, niti on tamo nije bio vrstan defenzivac, ali sve se promijenilo dolaskom u Real, pa će možda tako i s Eriksenem.



Bilo kako bilo, transfer Modrića je nažalost realnost jer Real ne trpi starije igrače ma koliko oni dobri bili, možda je izuzetak C. Ronaldo, ali transfer Modrića se može očekivati u skorijoj budućnosti.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI