Split i Zadar uz Šimića

Goran Kovacic/PIXSELL

Stanić: Borimo se s vremenom i prostorom

Predsjednička utrka u Hrvatskom nogometnom savezu ulazi u završnicu. Do 7. prosinca potrebno je prikupiti barem devet potpisa potpore županijskih saveza. Danas je Dario Šimić službeno dobio podršku Splitsko-dalmatinske i Zadarske županije.

Splitsko-dalmatinski ŽNS je istaknuo Šimića kao kandidata za predsjednika HNS-a sa 184 glasa za i dva suzdržana. NS Zadarske županije podržao ga je jednoglasno.

Prema medijskim nagađanjima, Davor Šuker ima ih već 14 pa bi mogao biti jedini kandidat. Način na koji Statut HNS-a propisuje izbornu proceduru prije nekoliko dana kritizirao je premijer Plenković, s čime se slažu i u stožeru Šimića.

Mi se borimo da bude 5 kandidata i da zdrava konkurencija iznjedri najboljeg. Mi se sada borimo s vremenom i prostorom. Nije moguće u 15 dana obići 21-u županiju. Ne znam kud to ide. Vjerujem da u Sjevernoj Koreji nije tako. To je ono što je Premijer prepoznao i tu se apsolutno slažemo s premijerom, rekao je Mario Stanić za HRt.

Nama je apsurdno da netko glasa za nastavak ove agonije jer smatram da je situacija zahtijevala bitne promjene još prije 5 godina tako da očekujemo maksimalnu potporu, zaključio je.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI