SRAMOTNE SCENE IZ SRBIJE! Nećete vjerovati gdje su završili transparenti zarobljenih torcidaša

screenshot

Navijači Hajduka uhićeni su po povratku iz Bugarske gdje su bili prošloga tjednana gostovanju Europske lige protiv sofijske Slavije. Njih 27 završilo je na beogradskom sudu zbog pljačke i crtanja ustaških simbola po jednoj benzinskoj pumpi nedaleko od Beograda.

Dio ih je dobio zatvor u trajanju od 15 dana, a dok su ostali nekoliko dana zadržani u pritvoru i onda pušteni na slobodu uz uvjetnu kaznu i zabranu ulaska u Srbiju.

Prilikom uhićenja Torcidi su oduzeti i transparenti i to bezrazložno jer policija im nije imala pravo oduzeti transparente. No, onda se dogodilo nešto još nevjerojatnije.

Naime, ti se transparenti sada šetaju uokolo. Odnosno, netko se s njima slika i prodaje ih na internetu za nekoliko tisuća eura. Nitko pojma nema kako su ti transparenti završili u rukama čovjeka koji se s njima fotografirao.

Na jednoj navijačkoj Facebook-stranici pojavilo se objašnjenje. Naime, netko iz Torcide javio im se i potvrdio da je to jedan od glavnih transparenata za gostovanja i da ga je  oduzela srpska policija, ali da se sada iznenada našao u rukama Delija, navijača Zvezde.



Međutim, na istoj Facebook-stranici Delije tvrde kako transparent nije kod njih i kako se s njim slikao netko iz policije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI