SRAMOTNE SCENE IZ SRBIJE! Nećete vjerovati gdje su završili transparenti zarobljenih torcidaša

0
572
screenshot

Navijači Hajduka uhićeni su po povratku iz Bugarske gdje su bili prošloga tjednana gostovanju Europske lige protiv sofijske Slavije. Njih 27 završilo je na beogradskom sudu zbog pljačke i crtanja ustaških simbola po jednoj benzinskoj pumpi nedaleko od Beograda.

Dio ih je dobio zatvor u trajanju od 15 dana, a dok su ostali nekoliko dana zadržani u pritvoru i onda pušteni na slobodu uz uvjetnu kaznu i zabranu ulaska u Srbiju.

Loading...

Prilikom uhićenja Torcidi su oduzeti i transparenti i to bezrazložno jer policija im nije imala pravo oduzeti transparente. No, onda se dogodilo nešto još nevjerojatnije.

Naime, ti se transparenti sada šetaju uokolo. Odnosno, netko se s njima slika i prodaje ih na internetu za nekoliko tisuća eura. Nitko pojma nema kako su ti transparenti završili u rukama čovjeka koji se s njima fotografirao.

Na jednoj navijačkoj Facebook-stranici pojavilo se objašnjenje. Naime, netko iz Torcide javio im se i potvrdio da je to jedan od glavnih transparenata za gostovanja i da ga je  oduzela srpska policija, ali da se sada iznenada našao u rukama Delija, navijača Zvezde.

Međutim, na istoj Facebook-stranici Delije tvrde kako transparent nije kod njih i kako se s njim slikao netko iz policije.