Srbi i Bjelorusi nisu pomogli Hrvatskoj: Sve je jasno, OVO je jedini način koji Kauboje vodi u polufinale

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Šveđani i Norvežani igraju utakmicu prije Hrvatske tako da će se sve znati do okršaja s Francuskom koji je na rasporedu u srijedu u 20.30

Sve je sada jasno, Srbija je izgubila drugu utakmicu u drugom krugu rukometnog Eura od Francsuke s devet golova razlike. Nešto nakon njih Šveđani su također s devet razlike svladali Bjeloruse, a to pak znači da Hrvatska sada ovisi samo o sebi i o učinku protiv Francuza. Bilo je to i za očekivati.

No, što konkretno znači da Hrvatska “ovisi sama o sebi”? Znači da Červar i njegovi odabranici moraju smisliti način da svladaju Francusku s tri gola razlike i da budu bolji u krugu od tri reprezentacije s istim brojem bodova.

Scenarija ima još. Ako Norveška slavi protiv Švedske, Hrvatskoj je dovoljan čak i remi protiv Francuske. Potom, ako Norveška i Švedska odigraju remi, Hrvatsku u polufinale vodi bilo kakva pobjeda protiv Francuske. Najgori scenarij bio bi, ako Švedska slavi protiv Norveške, Hrvatska mora pobijediti Francusku s tri gola razlike, a ako u pobjedi zabijemo više od 22 gola možemo proći i s dva gola razlike.

Srećom, Šveđani i Norvežani igraju utakmicu prije Hrvatske tako da će se sve znati do okršaja s Francuskom koji je na rasporedu u srijedu u 20.30.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI