ŠTO SE DOGAĐA S CINDRIĆEM?! Zašto jedan od najboljih igrača Hrvatske i dalje ne igra?

YouTube

Bilo je donekle jasno zašto jedan od najboljih hrvatskih rukometaša, Luka Cindrić, nije igrao protiv Japanaca jer bio je to malo jači trening za popularne Kaubije i dosta se igrača udarne postave odmaralo. Međutim, puno je začuđenih lica bilo krajem utakmice s Makedonijom kada je bilo jasno da Cindrića ni ovaj put neće biti u sastavu.

Červar je bio tajnovit nakon utakmice rekavši da mu Cindrić za ovaj ogled nije bio potreban i da je bolje da se odmorio za utakmice koje slijede. Međutim, nije baš tako laka bila utakmica s Makedoncima, a realno, ako baš nije u pitanju ozljeda, Cindrić nije došao grijati klupu na svjetskoj smotri.

Na kraju se pokazalo da ipak jest u pitanu ozljeda, a to je otkrio sam Cindrić. Nije igrao zbog ozljede zadnje lože desne noge, koju ima od početka sezone.

“Imam malih problema sa zadnjom ložom desne noge, ali nije ništa strašno. To je bio dogovor mene, liječnika i izbornika da ne riskiramo, no da je bilo gusto protiv Makedonaca, vjerojatno bih igrao”, kazao je Cindrić koji gotovo sigurno neće igrati protiv Bahreina u srijedu.

“Vučem to već duže vremena, a tu sam osjetio bol nakon Islanda. Nadam se da ću biti zdrav za Španjolsku, zapravo siguran sam da ću igrati protiv Španjolaca”, kazao je srednji vanjski Kielcea.



Hrvatska u srijedu igra s Bahreinom, a u četvrtak joj predstoji vrlo važan dvoboj sa Španjolskom, ključan za bodove u drugoj fazi.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI