ŠTO SE DOGAĐA S KAUBOJIMA?! Červar objasnio zašto je Hrvatska opet odigrala kriminalno poluvrijeme

screenshot

Uz dosta muke i kidanja živaca, Hrvatska je odradila utakmicu HEP Croatia kupa protiv Italije i na kraju ipak slavila s visokih 28:20. Međutim, kao i protiv Crne Gore u utakmici dan ranije, Hrvatska je odigrala kriminalno loše prvo proluvrijeme u kojoj je totalni autsajder, Italija, držao egal sve do samog kraja i natjerao Hrvate da na poluvrijeme odu sa samo golom prednosti.

Nikome nije milo vidjeti da Hrvatska pruža tako loša izdanja protiv rukometnih patuljaka i to tjedan dana uoči svjetske smotre u Danskoj i Njemačkoj. Ipak, nije sve tako crno-bijelo, tvrdi to izbornik koji je nakon utakmice uz smješak na licu otkrio zašto je Hrvatska odigrala tako slabu utakmicu.

“Malo se i čuvamo da se ne bi povrijedili. Postava koja je počela mlako, u drugom poluvremenu je vrlo brzo stekla prednost. Svatko se čuva sad uoči protiv prvenstva, znamo da moramo igrati jače. Znamo da je Island opasan i pratimo ih. U prvom poluveremenu smo malo slabije igrali, ali na kraju smo ipak potegnuli”, rezimira izbornik.

Koga će na kraju prekrižiti s popisa, u pitanju su petorica. “Ne bi još otkrivao tko će otići, ali neće sigurno ići kompletna ekipa koja je pozvana. Međutim, prvenstvo je dugačko i još će moći dobiti poziv. Znam točno tko će otići uoči prvenstva, ali ne mogu to još otkriti”, kaže Červar.

Kaže kako momčad ipak nije dala sve na ovim pripremama. “Nismo otkrili sve karte, vidjeli smo dobre i loše strane, a ostalo čuvamo za prvenstvo. Najvažnije je da tu prvu utakmicu dobro odradimo. Zadovoljan sam s ovim što smo napravili u Poreču, Duvnjak je bio poletan i energičan u oba smjera to me jako veseli i daje mi snagu”, kazao je Červar.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI