ŠTOVATELJI ČETNIKA I RATNIH ZLOČINACA Srbijanski klub na teren izašao u majicama s likom Ratka Mladića

Facebook FK Kabela

Osim fotografija Mladića, na Facebooku kluba se mogu pronaći i fotografije Draže Mihailovića, Arkana, Radovana Karadžića i drugih zločinaca.

Igrači Nogometnog kluba ‘Kabel’ s novosadskog Limana u nedjelju su na teren izašli noseći majice s likom bivšeg zapovjednika Vojske Republike Srpske i haškog osuđenika Ratka Mladića, javio je portal ‘021.rs’.

Srbi i Rusi podržali Mladića, a kaznu NEĆE dobiti!


‘S obzirom i da je na Facebook stranici ovog kluba na naslovnoj fotografiji Ratko Mladić, vjerojatno su u rukovodstvu odlučni u tome da osuđenom generalu daju svaku moguću javnu potporu’, navodi internetski portal. Osim fotografija Mladića, na Facebooku kluba se mogu pronaći i fotografije Draže Mihailovića, Arkana, Radovana Karadžića i drugih zločinaca.

‘Kabel’ je novosadski nogometni klub osnovan 1932. godine i najveći uspjeh mu je bio plasman u Drugu saveznu ligu u okviru SFR Jugoslavije krajem osamdesetih.

Igrači ‘Kabela’ su u majicama s likom Ratka Mladića izašli na teren u utakmici 15. kola Vojvođanske lige – Jug u kojoj su sa 2-0 pobijedili gradskog rivala ‘Slaviju’.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI