STRAŠNA TRAGEDIJA: Mladi hrvatski borac preminuo nakon borbe, oživljavali ga više od sat vremena

screenshot

Imao je samo 16 godina...

Mladi hrvatski borac posljednji je puta ukrstio rukavice u subotu na tradicionalnom borilačkom turniru Posavina Open Odžak 2018. Manifestacija se održavala u Sportskoj dvorani Srednje škole Pero Zečević u Odžaku i nažalost završila je tragično.

Jedan od boraca bio je i 16-godišnjak iz Slavonskog broda, koji je primio nezgodan udarac. U početku ništa nije upućivalo na opasniju ozlijedu, ali ona je naposljetku bila kobna.

Udarac ispod rebara primio je tijekom borbe. Nakon toga je pao, ali se ubrzo ustao i nastavio meč. Po završetku meča krenuo je kroz hodnik gdje se onesvijestio. Prisutni liječnik radio je odmah na licu mjesta masažu srca. Prebacili su ga u Dom zdravlja i tamo je navodno dobio adrenalinsku injekciju. Kažu kako je još uvijek bio živ kada su ga preuzeli na granici slavonskobrodski liječnici”, govore svjedoci za SBplus.

Na obje strane granice, medicinski timovi borili su se ua njegov mladi život, ali pomoći nije bilo. Bosanskohercegovačka hitna pomoć na Graničnom prijelazu Slavonski Brod mladića je nešto prije 14.20 sati predala slavonskobrodskom medicinskom timu koji ga je neuspješno reanimirao punih 65 minuta.

Tragično preminuli 16-godišnjak proglašen je mrtvim u 15.30 sati, nakon gotovo cijelog života provedenog u borilačkim sportovima…



Facebook Comments

Loading...
DIJELI