SUBAŠIĆ KAO DA SE POMIRIO S ISPADANJEM IZ LIGE PRVAKA: ‘Nakon poraza od Juventusa, okrećemo se novom cilju’

Facebook: AS Monaco

Zadranin je imao nekoliko sjajnih reakcija i obrana, ali Higuain ga je dva puta probio i kod oba gola nije mogao baš previše napraviti.

Dan nakon što je Monaco izgubio na svojem terenu od Juventusa u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka, hrvatski vratar iz redova monegaškog kluba, Danijel Subašić, oglasio se na Twitteru. Zadranin je imao nekoliko sjajnih reakcija i obrana, ali Higuain ga je dva puta probio i kod oba gola nije mogao baš previše napraviti.

Premda je Monaco odigrao sjajnu utakmicu, obrana Juventusa bila je neumoljiva, a vratar Buffon skidao ne nemoguće. Monaco je s 2:0 porazaom kod kuće za sada miljama daleko od finala Lige prvaka jer Juventus kod kuće rijetko kada ispušta i bod, a kamoli sva tri.

Subašić kao da se pomirio s time da je Monaco već ispao iz Lige prvaka, barem ako je suditi prema njegovoj objavi na Twitteru. “Nakon poraza od Juventusa moramo se okrenuti francuskoj ligi i osvajanju naslova prvaka. Hvala vam na podršci. Naprijed Monaco”, poručio je Suba.

Iako uvijek postoji šansa da Monaco napravi čudo u drugoj utakmici, protiv ovakvog Juventusa to je teško očekivati. No, naslov prvaka u Francuskoj ipak je realniji, Monaco ima tri boda više od PSG-a i utakmicu manje, a do kraja su ostala još tri kola.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI