TALIJANI PODIVLJALI ZBOG OZLJEDE PJACE: ‘Ponovo mu je Hrvatska bila fatalna… Sve ovo zbog prijateljske utakmice’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Corriere dello Sport strahuje da je ozljeda teška i kako će pauzirati par mjeseci, a to je potvrdio i Čačić na konferenciji za medije nakon utakmice, iako se točne prognoze još ne znaju.

Malo koji talijanski sportski mediji danas nije izrazio ogorčenje novom teškom ozljedom Marka Pjace. Krilni napadač Juventusa i hrvatske reprezentacije ozlijedio se u nevažnoj prijateljskoj utakmici Estonije i Hrvatske u kojoj je Čačićeva momčad poražena s 3:0.

No, na stranu sad očajna igra i rezultat, najgora stvar je što bi Pjaca mogao ponovo izbivati s terena neko vrijeme. U 65. minuti izokrenuo je koljeno, a točna težina ozljede znat će se nakon magnetske rezonancije. Talijani su svakako istaknuli kako je ovo već drugi puta u istoj sezoni da Pjaca pauzira zbog ozljede koju je zadobio dok je igrao za reprezentaciju. Jesenas je zbog ozljede fibule na treningu uoči Kosova i Finske pauzirao tri mjeseca.

Što zapravo znači ova ozljeda Pjace i zašto su Talijani toliko ogorčeni? Znači da je Juventus platio Dinamu 23 milijuna eura za nogometaša koji je odigrao tek nekoliko utakmica i većinu sezone proveo je i očito će provesti liječeći ozlijede. Talijanski mediji naglašavaju kako su baš te ozljede glavni razlog što se Pjaca ne može nametnuti kod Allegrija.

Corriere dello Sport strahuje da je ozljeda teška i kako će pauzirati par mjeseci, a to je potvrdio i Čačić na konferenciji za medije nakon utakmice, iako se točne prognoze još ne znaju.

“Ponovo mu je Hrvatska bila fatalna”, piše Gazzetta dello Sport uz opis kako je Pjaca s bolnom grimasom napustio teren.



Tuttosport piše kako je “Pjaca nokautiran” i kako su u Juventusu uznemireni zbog nove ozljede, a istaknuli su i poruke Juventusovih navijača: “Molim vas recite da ovo nije istina… Nadamo se da nije ozbiljno… Pa zar opet? Stvarno nema sreće… Sve ovo samo zbog prijateljskog ogleda”.


PJACA KO CON LA CROAZIA- INFORTUNIO E LACRIME… by videosansebastian

Facebook Comments

Loading...
DIJELI