TALIJANIMA NEDOSTAJE RIJEČI HVALE: ‘Mandžo potpisuje, a onda mu slijedi povratak golovima!’

screenshot

Iako se sezona polaganim, ali krupnim koracima bliži kraju, tek sada ona zapravo počinje za Juventus. Već su ovjerili novi naslov talijanskog prvaka, a nakon velikog preokreta protiv madridskog Atletica čeka ih i četvrtfinale Lige prvaka protiv Ajaxa.

Neće neko vrijeme biti Cristiana Ronalda koji se lakše ozlijedio na povratku u portugalsku reprezentaciju, a talijanski list Gazzetta dello Sport odmah je pohitao potražiti druga rješenja u vremenu kad će torinski sastav biti bez pomoći svog najeminentnijeg i najskupljeg člana.

Jedno od takvih rješenja za utakmice protiv Milana, Intera, Fiorentine, Rome, ali i Ajaxa je naravno – Mario Mandžukić. Kako piše Gazzeta, bivši hrvatski reprezentativac trebao bi kroz koji dan produžiti ugovor s Juventusom.

“Mandžukić će za koji dan i službeno produžiti ugovor s Juventusom za još godinu dana do 2021. godine. Nakon toga se od njega očekuje povratak golovima što je u prvom dijelu sezone radio jako dobro u direktnim utakmicama s najvećim rivalima. Igrač koji je zabio u finalu Lige prvaka i finalu Svjetskog prvenstva svakako će biti snaga više za momčad Massimiliana Allegrija koji u njemu vidi jedno od najjačih oružja ekipe”, piše Gazzetta.

“Osim golova, Mandžukić je važan za Juventus jer može igrati na krilu, pomaže obrani, ali i sjajno surađuje s Ronaldom. Njih dvojica često mijenjaju pozicije što zbunjuje protivničke igrače. Poput Karima Benzeme u Realu, tako i Mandžukić otvara prostor Ronaldu u Juventusu, a nerijetko i sam zabije kada je obrana protivnika fokusirana na Portugalca. Sada je u najboljem redu, potpisat će novi ugovor i pred njim je finiš sezone u kojem od njega puno očekuju u Juveu. Istina, nije zabio od 22. prosinca kad je donio pobjedu nad Romom (1:0), ali protiv Empolija i Cagliarija imat će veliku priliku vratiti se golovima, za što se i spremao tijekom reprezentativne pauze u klupskom trening-kampu”, naglašava milanski list.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI