TEODOSIĆ PROPUŠTA SVJETSKO PRVENSTVO: Srbija objavila popis igrača za Kinu

Sam Greenwood/Getty Images

Košarkaška reprezentacija Srbije naveliko se sprema za nadolazeće Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Kini. Ne kriju velike ambicije, niti od njih bježe, jer su sigurno u top 3 kandidata za osvajanje.

Izbornik Aleksandar Đorđević objavio je popis igrača na koje računa za prvenstvo, a i dotaknuo se i svog glavnog razigravača Miloša Teodosića, koji 99 posto propušta Svjetsku smotru.

“Što se tiče Miloša Teodosića, u ovom trenutku nije dobra slika. Jučer smo napravili novu magnetnu rezonancu, još postoji ruptura od 4,5 milimetra. To će ga onemogućiti da ide s nama u Kinu, a 99 posto je da Teodosić neće ići ni na Svjetsko prvenstvo”

Srbija putuje na završni dio priprema u Kinu gdje će u prijateljskim utakmicama odmjeriti snage sa Novim Zelandom, Francuskom i Italijom. Nakon toga putuje na prvenstvo gdje je smještena u grupu D s Italijom, Filipinima i Angolom.

Popis igrača:



Stefan Jović (Bayern Munchen), Vasilije Micić (Anadolu Efes), Bogdan Bogdanović (Sacramento Kings), Marko Gudurić (Memphis Grizzlies), Marko Simonović (Zenit Saint Petersburg), Vladimir Lučić (Bayern Munchen), Stefan Birčević (Telekom Basket Bonn), Nemanja Bjelica (Sacramento Kings), Nikola Jokić (Denver Nuggets), Boban Marjanović (Dallas Mavericks), Miroslav Raduljica (Jiangsu Dragons) i Nikola Milutinov (Olympiacos).

Facebook Comments

Loading...
DIJELI