TEŠKA PALJBA PO HRVATSKOM NOGOMETAŠU! Rakitića uništili nakon utakmice s Real Madridom

screenshot

Barcelona i Real Madrid odigrali su prvu utakmicu polufinala Kupa Kralja, ali bez pobjednika, završilo je 1:1. Real je na Nou Campu poveo već u šestoj minuti golom Lucasa Vazqueza, a Barcelona je izjednačila preko Malcoma u 58. minuti.

Momčad Reala odigrala je vrlo dobro prvo poluvrijeme, imali su podosta prilika i mogli su voditi s nekoliko golova razlike, ali su redom promašivali zicere i nisu uspjevali realizirati kontre.

U redovima Barcelone najbolji su bili Arthur i Malcom, koji je na kraju i donio izjednačenje, a najgore ocijenjen igrač bio je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je dobio jednu od pet mogućih zvjezdica. U redovima Reala četvorica su dobila tri zvjezdice, a Modrić je dobio tek dvije.

U izjveštaju Munda, Rakitić je dobio dosta gadnu kritiku, a da zaista nije bio njegov dan svjedoči i činjenica da je prvi izašao s travnjaka, u 63. minuti zamijenio ga je Vidal.

“Hrvat ima nedodirljiv status kod Valverdea koji vjeruje u njegove goleme trkačke mogućnosti, ali njih sinoć nije bilo. U prvom poluvremenu je izgubio jednu loptu koja je Barcelonu mogla jako puno koštati, a jedino dobro što je napravio bila je pogođena greda u 32. minuti”, piše Mundo.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI