TEŠKI TRENUCI ZA KALINIĆA! Hrvatski napadač ekspresno napušta Milan?

0
373
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Kalinić je u srpnju potpisao za Milan i to za 25 milijuna eura i na zahtjev Montelle

Odlazak talijanskog stratega, Vincenza Montelle, s trenerske klupe Milana, mogao bi itekako utjecati na karijeru Nikole Kalinića. Talijanski mediji pišu kako je upitan ostanak hrvatskog napadača u redovima ‘rossonera’.

Kalinić je u srpnju potpisao za Milan i to za 25 milijuna eura i na zahtjev Montelle. No, baš ga je ‘Aeroplanino’ prozvao nakon utakmice s Torinom koja mu je ujedno bila i posljednja na klupi Milana.

Loading...

Da je Kalinić zabio protiv Torina možda ne bih dobio otkaz. Situacija ni bila drugačija da smo osvojili tri boda, ali treba braniti momčad”, komentirao je Montella nakon smjene i prozvao Kalinića.

Mora se priznati, Kalinić se ove sezone utopio u sivilu Milana, upisao je u 15 natjecateljskih utakmica tek tri gola i dva je namjestio. Talijanski mediji tvrde kako takva skromna statistika nimalo nije impresionirala klupske čelnike.

Također, pojedini talijanski mediji tvrde kako se ponovo aktivirao interes za Kalinića iz Kine, točnije iz Guangzhou Evergrandea koji će ga navodno pokušati dovesti već u siječnju. Menadžer tog kluba je legendarni stoper Fabio Cannavaro, a on je veliki obožavatelj hrvatskog napadača. Navodno se spominje kako bi Milan tražio na Kalinića oko 45 milijuna eura.