TKO MU JE KRIV ŠTO SE NE PREZIVA KARABATIĆ: Srbin za namještanje utakmica dobio zatvorsku kaznu!

Photo: Seha-liga.com

Nikola Karabatić, kao i njegov brat Luka, izvukao se od zatvorske kazne zbog umještanosti u namještanje rukometnih utakmica, ali te sreće nije bio njihov suigrač, Srbin, Mladen Bojinović.

Titula najboljeg igrača svijeta valjda sa sobom donosi i neke privilegije, kao na primjer uvjetnu kaznu za namještanje utakmice. Nikola Karabatić, kao i njegov brat Luka, izvukao se od zatvorske kazne zbog umještanosti u namještanje rukometnih utakmica, ali te sreće nije bio njihov suigrač, Srbin, Mladen Bojinović. Podsjetimo, uoči utakmice protiv Cessona došlo je do uplate od čak sto tisuća eura u kladionici da će Montpellier gubiti na poluvremenu, a to se naravno i dogodilo.

Istraga je pokazala da je veliki dio spomenutog iznosa uplatila djevojka Luke Karabatića te da je u namještanje utakmica bilo upleteno dosta osoba. Sud u Montpellieru donio je presudu još 2015. godine, ali se 14 osuđenih žalilo na odluku suda. U srijedu je braći Karabatić potvrđena uvjetna zatvorska kazna od dva mjeseca i po deset tisuća eura kazne, ali Bojinović se ne preziva Karabatić, nije najbolji igrač svijeta i nema zlatna odličja s Olimpijskih igara, Svjetskih i Europskih prvenstava, pa je zaradio kaznu od četiri mjeseca zatvora i novčanu kaznu od 20 tisuća eura, prenosi B92.

Nikola Karabatić kazao je kako nije umješan u skandal i tvrdio je da je njegova djevojka bez njegova znanja obavila uplatu u kladionici, a ona je to potvrdila. Luka Karabatić je priznao da se kladio s djevojkom, ali ipak se izvukao s uvjetnom kaznom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI