Trener Reala otkrio zašto Modrić mora biti na klupi!

screenshot

Hrvatski kapetan Luka Modrić u četvrtoj utakmici zaredom nije počeo u udarnoj postavi Real Madrida, no trener europskog prvaka Julen Lopetegui rekao je u nedjelju da je sve u redu s 32-godišnjim veznim igračem.

“Modrić i Varane će se u igru uvoditi malo po malo. Mi na svakoj poziciji imamo veliku konkurenciju i to je sjajno za momčad. Luka i Raphael su se ekipi priključili nešto kasnije zbog finala Svjetskog prvenstva i nema potrebe žuriti s njihovim povratkom. Oni će se vratiti kad budu u optimalnom stanju, nisam nimalo zabrinut oko toga”, izjavio je Lopetegui i onda komentirao izostanak najboljeg golmana SP-a, Curtoisa.

“Imam dva sjajna golmana i tu nema nikakvih problema. Na raspolaganju su nam opcije i uoči svake utakmice ćemo odlučiti tko će stati na gol. Keylor je protiv Girone odradio sjajan posao i znači da je odluka bila dobra, a za ubuduće ćemo još vidjeti”, kazao je trener.

Luka Modrić i francuski stoper Raphaele Varane igrali su u finalu Svjetskog prvenstva pa su se posljednji priključili ovaj mjesec pripremama Real Madrida. Propustili su i američku turneju s momčadi.

Modrić se u nedjelju navečer počeo zagrijavati na poluvremenu utakmice u Gironi, gdje je njegova momčad slavila sa 4-1 te je odigrao posljednjih petnaest minuta. S klupe je ulazio i u prethodne tri utakmice, protiv Getafea i Atlético Madrida te Milana u pripremnom susretu.



Real Madrid idući vikend na Santigao Bernabéu dočekuje Leganés, susjeda iz predgrađa. Julen Lopetegui je u nedjelju uvrstio u vezni red Tonija Kroosa, Casemira i Isca Alarcóna.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI