Trener svih trenera jednom rečenicom pokopao kritičare Vatrenih!

screenshot

Hrvatska je osvojila prve bodove na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Na otvaranju je svladala Nigeriju s 2:0 i zasjela na prvo mjesto ljestvice. Utakmicu je s uzbuđenjem gledao i bivši izbornik i tvorac Vatrenih Ćiro Blažević, koji je ujedno jedan od naših stručnih komentatora za Svjetsko prvenstvo.

“Dugo nisam ovako uživao, smijem se svim kritičarima, a smijem se i sebi”, dočekao nas je naš stručni komentator, “trener svih trenera”, Ćiro Blažević.

“Pitajte me najprije zašto se sam sebi smijem hahaha”, vesel je bio Ćiro.

“Znate, desetljećima pogađam rezultate, jako sam loš prognozer, nikad rezultat nisam pogodio. Sada jesam, prognoziro sam našu 2-0 pobjedu. Eto, konačno je i mene krenulo”.

Ne stignemo ni pitati Ćiro sam priča:



“Ma, nije moglo bolje, ovo se odigralo bez greške, na čisti rezultat, na sigurnost. Svi su bili na visokoj razini, nitko nije ostavio ni najmanju suknju u svoje znanje i borbenost. Hrvatska je djelovala baš kao momčad, a to je za jedan turnir kao svjetska smotra najvažnije”.

Nešto ste spominjali na početku i kritičare reprezentcije?

“Ma, šta će oni, sad se grizu. Ako se uopće grizu, tko zna kako oni na sve gledaju. Mi koji volimo Hravtsku ćemo slaviti. Odigrali smo mudru utakmicu, izbornik Dalić je sebi potvrdio da smo na pravom putu. Ja stalno govorim, nitko nema bolje nogometaše od nas. I sve osim borbe za medalje će me razočarati”.

Još nešto?

“Osjećam se tako mlad kad pobijedimo”!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI