Tužni smo jer će arapski svijet u Kataru biti uskraćen za gledanje dragulja nogometa Luke Modrića

hns

Nastup hrvatske reprezentacije najbolja je i najpoštenija avantura, oni su igrali pošteno, atraktivno i zrelo, pišu arapski mediji

Saudijski portal Al Arabija.net opisuje nastup hrvatske reprezentacije kao najbolju i najpošteniju avanturu, navodeći da su igrali pošteno, atraktivno i zrelo. Proglašenje Luke Modrića najboljim igračem nije bio iznenađenje jer je pokazao najbolju igru. Tekst o hrvatskoj reprezentaciji završava tvrdnjom da će Mundijal u Kataru biti osiromašen jer tamo sigurno nećemo gledati dragulja nogometa, Luku Modrića, koji ima 32 godine, piše Večernji list.

Katarska Al Jazeera.net piše kako nije čudno da je karta svijeta koja je pokazivala koje zemlje navijaju za koju reprezentaciju u finalu bila preplavljena hrvatskim zastavama.
Hrvatska je poštenom i sjajnom igrom osvojila simpatije svijeta. Bez obzira na to što je Francuska izašla kao pobjednik, Hrvatska je igrala puno bolje.

Ponekad ne pobijedi najbolji, već odlučuje sreća, a ovog puta ona je bila na strani Francuske. Bez obzira na sve, Hrvatska je ispisala povijest. Al Mayadin.net na naslovnici je opisao kao su Hrvati nevjerojatni, te da su unatoč porazu proslavili igru reprezentacije. Al Mayadin piše kako smo gledali najbolju utakmicu na Mundijalu. Hrvati su francuske zvijezde držali u šaci dok se nisu dogodile dvije greške, prva sudačka, a zatim je jedan od najboljih hrvatskih igrača, Mario Mandžukić, zabio autogol.

Hrvati su ponovo pokazali karakter i sjajnu igru, ali izdala ih je sreća. S razlogom će, kažu, biti dočekani kao vitezovi.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI