Ugledni časopis klanja se Modriću: Proglasili ga najboljim na SP-u, a onda napisali nešto nevjerojatno!

hns

Renomirani časopis FourFourTwo proglasio je kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, Luku Modrić, najboljim igračem Mundijala nakon što je završeno natjecanje po skupinama.

Oduševila ih je Modrićeva igra na utamicama s Nigerijom, Argentinom i Islandom, u kojima je Modrić zabio dva gola, ali ponajprije je briljirao u organizaciji igre i vodstvu momčadi na terenu.

Još je jednom dokazao da je vjerojatno najbolji vezni igrač svijeta u ovome trenutku, a to su zapazili iz časopisa FFT. No, zanimljiva im je tvrdnja da se Modrić vrlo dobro nosi s optužbom za krivokletstvo i dapače, vjerovali ili ne, pišu kako je mentalno vrlo jak jer to može podnjeti.

Možda više nikog ne iznenađuje to što Modrić čini izvanredne stvari. On je izvanredan nogometaš. No, u kontekstu njegove izvrsnosti mora se razmotriti također to što je Modrić čovjek koji je optužen za krivokletstvo u ožujku nakon svjedočenju Zdravku Mamiću, bivšem direktoru zagrebačkog Dinama.

To bi za bilo koga bilo dovoljno da mu odvrati misli s nogometa, ali Modrić je nastavio kao da se ništa nije dogodilo i odveo Hrvatsku u osminu finala. Bio je dirigent ponekad neurednog orkestra, a njegov nenametljiv sjaj ponovno se pokazao dokazavši da je Modrić jedan od najvećih veznjaka svoje generacije”, pišu iz FFT-a.



Ovo je njhova ljestvica najboljih deset igrača SP-a:

1. Luka Modrić (Hrvatska)
2. Diego Godin (Urugvaj)
3. Cristiano Ronaldo (Portugal)
4. Harry Kane (Engleska)
5. Hirving Lozano (Meksiko)
6. Isco (Španjolska)
7. Christian Eriksen (Danska)
8. Takashi Inui (Japan)
9. Aleksandr Golovin (Rusija)
10. Andre Carrillo (Peru)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI