Urnebesne scene s otvaranja SP-a! Svi se smiju Putinu, Robbie Williams pokazao svijetu ‘srednjaka’

twitter

Počelo je Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji! Događaj koji su milijuni ljudi silno priželjkivali napokon je krenuo. Mjesec dana nogomanije, navijačkog fanatizma, ludila, reklo bi se, sada može početi. Prvenstvo otvaraju Rusija i Saudijska Arabija, a uoči utakmice održana je spektakularna ceremonija.

Na velebnom zdanju stadiona Lužnjiki u održan je lijepi glazbeno-plesni spektakl koji su uveličali Robbie Williams, kao i sopranistica Aida Garifullina, jedan od najhvaljenijih ruskih glasova. Trofej pobjednika donio je Iker Casillas, a Ronaldo (onaj pravi) donio je loptu.

Robbie Williams, britanska pop-zvijezda, održao je nastup uoči utakmice, izveo je svoje hitove, a u jednom je trenutku pokazao srednji prst kameri.

twitter

Potom je govor održao Vladimir Putin, predsjednik Rusije.

Ovaj grandiozan događaj se prvi put održava u Rusiji i iskreno se veselimo tome. Mi stvarno volimo nogomet, to je bila ljubav na prvi pogled još od prve utakmice u našoj zemlji. Spremni smo i učinit ćemo sve kako bi se navijači iz svih krajeva svijeta mogli uključiti u veličanstvenu atmosferu ovog praznika sporta. Gdje god živjeli i kakve su nam tradicije, ujedinjuje nas ljubav prema nogometu”, rekao je Putin na otvaranju.



A vrlo brzo je postao predmetom ismijavanja na Twitteru zbog mikrofona. Bilo je komentara poput: “Putin nosi dlakavi grudnjak”.

twitter
Facebook Comments

Loading...
DIJELI