UVJERLJIVO Lokomotiva razbila Inter, Rijeka lako s Goricom

nkrijeka.hr

Dvije utakmice subotnjeg programa bile su lake za domaćine...

Nogometaši Rijeke ušli su u novu sezonu pobjedom 2-0 protiv novog prvoligaša Gorice, dok je drugom subotnjem ogledu Lokomotiva bez većih problema pobijedila Inter 4-0.

Hrvatski doprvak je rutinski stigao do pobjede protiv Turopoljaca u njihovom premijernom nastupu u elitnom društvu. Golove za Rijeku zabili su Domagoj Pavičić (20) i Mario Pavelić (27).

Rijeka je povela u 20. minuti nakon lijepog poteza Domagoja Pavičića koji je sjajno primio loptu, prebacio stopera i poentirao za 1-0. Sedam minuta kasnije već je bilo 2-0. Acosty je odigrao za Pavelića koji je sjajno pogodio s dvadesetak metara.

Lokomotiva je na stadionu Maksimir pobijedila Inter s visokih 4-0. ‘Lokosi’, koje vodi Goran Tomić su pitanje pobjednika razriješili već u prvih pola sata utakmice postigavši tri gola. Strijelci su bili Marko Babić (10, 34) i Dejan Radonjić (24). U drugom dijelu pobjedu Lokomotive potvrdio je Ivan Krstanović u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Prvenstvo je otvoreno u petak utakmicom između Dinama i Rudeša koja je završila 1-1. Rudeš su minute dijelile od senzacije i velike pobjede, no ‘modri’ su izvukli bod golom Dine Perića u četvrtoj minuti nadoknade. Gosti su poveli u 28. minuti nakon što je Iranac Sadegh Moharrami zatresao vlastitu mrežu.



U nedjelju su na rasporedu preostale dvije utakmice, a sastaju se Istra 1961 – Slaven Belupo, te Osijek – Hajduk.

REZULTATI:

Rijeka – Gorica 2-0
Lokomotiva – Inter 4-0

U petak:
Dinamo – Rudeš 1-1

U nedjelju:
Istra 1961 – Slaven Belupo
Osijek – Hajduk

Facebook Comments

Loading...
DIJELI