VATRENI OSTAJU BEZ IZBORNIKA? Europski velikan došao po Dalića

screenshot

Govorilo se ponešto o odlasku Zlatka Dalića s mjesta izbornika hrvatske nogometne reprezentacije još lani nakon što je osvojio drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Spominjali su se Saudijska Arabija, Iran, Kina i još poneke egzotične destinacije, a zbog toga je nastala velika panika. Na koncu je Dalić ipak prihvatio ponudu HNS-a i ostao.

Međutim, nanizao je podosta loših rezultata, reprezentacija mu se razletjela, što zbog ozljeda, što zbog mirovine, a momčad je danas dosta osakaćena i predstoji joj grčevita borba za plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine.

Po završetku sezone brojni europski klubovi, posebice oni velikani koji nisu imali dobru godinu, u potrazi su za novim trenerima, a Dalićevo ime opet se spominje i to u kontekstu preuzimanja Rome. Tuttomercato piše kako je Dalić ozbiljan kandidat za preuzimanje Rome te da su se predstavnici kluba već sastali s izbornikom Hrvatske.

Međutim, istovremeno novinar John Solano, koji intenzivno prati zakulisna zbivanja u talijanskom nogometu, kaže kako od toga zasad neće biti ništa.

Na Twitteru je napisao: “Roma nije kontaktirala Dalićeve suradnike oko preuzimanja klupe”.



Roma je otpustila već dvojicu trenera ove sezone. Prvo su se odrekli Di Francesca, a potom zamjenskom Claudiju Ranieriju nisu produljili ugovor na kraju netom završene sezone.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI