Vedran Ćorluka oprostio se od hrvatske nogometne reprezentacije

0
642
HNS

Vedran Ćorluka, oprostio se od Vatrenih. Nakon više od desetljeća njegov put u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji došao je kraju i završio ga je na najbolji mogući način, srebrom sa Svjetskog prvenstva.

Čarli, drag svima, od svojih se navijača, ali i suigrača, oprostio dirljivom objavom na svom Instagram profilu.

“Dragi navijači Hrvatske reprezentacije, nakon 12 godina i 103 nastupa u najdražem dresu došlo je vrijeme da se oprostim od Hrvatske reprezentacije.

Hvala vam za sve ove godine bezuvjetne podrške i ljubavi, bez vas osjećaj igranja za Hrvatsku ne bi bio ni blizu poseban kao što je za mene bio u, ama baš svakoj utamici, kroz svih ovih 12 godina. Naravno, bilo je tu i dobrih i onih malo manje dobrih utakmica, ali znajte, svaka je bila sa srcem.

Hvala i svim mojim suigračima s kojima sam proveo sve ove nezaboravne godine. Hvala vam što ste mi bili obitelj, nekada mlađi brat, a nekada stariji. Hvala vam što ste me naučili što znači zajedništvo i gdje nas ono može dovesti… do finala SP.

Bit ću vas najvatreniji navijacč i ne sumnjam da ćemo se opet zajedno veseliti kao ovog ljeta.

Hvala svim trenerima Slavenu, Igoru, Niki, Anti i Zlatku na povjerenju koje ste mi ukazali kroz sve ove godine i što ste pomogli da ostvarim svoje snove igrajući za najdraži i naljepši dres. I za kraj, još jedno veliko hvala svima koje sam susreo na ovom putu no došlo je vrijeme da zatvorim ova vrata koja se sada otvaraju za nekog novog. koji čeka da se i njegovi snovi ostvare.

Od danas najglasniji navijač koji će u srcu zauvijek nositi tu peticu, voli vas Čarli.”

Loading...