(VIDEO) Bešiktas doživio još jedan težak poraz protiv Bayerna, sad na svom terenu

screenshot

I u uzvratnom dvoboju osmine finala Lige prvaka u Istanbulu Bayern je slavio protiv Bešiktaša s 3-1 (1-0). U prvoj utakmici u Muenchenu Bayern je pobijedio s 5-0 i s ukupnih 8-1 prošao u četvrtfinale

Bila je to doslovce igra mačke i miša. I u uzvratnom dvoboju osmine finala Lige prvaka u Istanbulu Bayern je slavio protiv Bešiktaša s 3-1 (1-0). U prvoj utakmici u Muenchenu Bayern je pobijedio s 5-0 i s ukupnih 8-1 prošao u četvrtfinale.

Strijelac je za Bešiktaš bio Wagner Love (59), a za Bayern Thiago Alcantara (18), Gokhan Gonul (46ag) i Sandro Wagner (84).

Bayern je, unatoč ogromnoj prednosti iz prve utakmice, u Istanbul došao u skoro najjačem mogućem sastavu, dok su na klupi Bešiktaša ostali Talisca, Babel i Negredo. Bavarci su to iskoristili i došli do još jedne lake pobjede protiv turskog prvaka.

Prvu priliku propustio je napadač Bayerna Mueller u 10. minuti kada je nakon odbijene lopte uputio šut iz blizine koji je prohujao pokraj vratnice. U 18. minuti Bayern je poveo nakon dugačkog nabacivanja Muellera na koje je natrčao Thiago Alcantara i lako pogodio mrežu.

Tek što je počelo drugo poluvrijeme Bayern je zabio i drugi gol. Rafinha je ubacio oštru loptu s desne strane, a u nespretnoj reakciji čak dva turska braniča i vratara Gokhan Gonul je ispao nesretnik i zabio autogol. U 59. minuti Bešiktaš je smanjio pogotkom Brazilca Wagnera Lovea nakon što je Alaba neoprezno izgubio loptu na polovici Bayerna. U 84. minuti Bayern zabija i treći gol i to uz puno sreće jer se ubačaj Alabe odbio točno do Sandra Wagnera koji prsima ubacuje loptu u mrežu za konačnih 3-1.



Hrvatski reprezentativac u redovima Bešiktaša Domagoj Vida propustio je susret zbog crvenog kartona iz prvog dvoboja.

https://www.youtube.com/watch?v=PMf8ob3UHzE

BEŠIKTAŠ – BAYERN 1-3

Pred 40.000 gledatelja na stadionu Vodafone Arena sudio je Michael Oliver iz Engleske.

Strijelci: 0-1 Alcantara (18), 0-2 Gonul (46ag), 1-2 Wagner Love (59), 1-3 Wagner (84)

BEŠIKTAŠ: Zengin – Erkin, Gonul, Medel, Uysal – Arslan (Hutcjinson, 60), Ozyakup, Lens (Talisca, 60), Quaresma – Vagner Love (Babel, 72), Pektemek

BAYERN: Ullreich – Rafinha, Alaba, Hummels (Sule, 46), Boateng – Alcantara (James, 35), Vidal, Martinez – Mueller, Lewandowski (Wagner, 68), Ribery

Facebook Comments

Loading...
DIJELI