(VIDEO) ČAROLIJA FRANCUSKE RUKOMETNE LEGENDE: Je li Gregory Anquetil izveo najbolji sedmerac ikada?

U AccorHotels Areni u Parizu igrala se revijalna utakmice bivših i sadašnjih rukometnih zvijezda, a Anquetilovoj majstoriji pljeskalo je čak 12 tisuća gledatelja.

Jedan od najvećih francuskih rukometaša svih vremena, Gregory Anquetil i u petom deseljteću života pokazao je kako još ima onu čaroliju u rukama. Čudesnim potezom prilikom izvođenja sedmerca pokazao je kako je i dalje velemajstor. U AccorHotels Areni u Parizu igrala se revijalna utakmice bivših i sadašnjih rukometnih zvijezda, a Anquetilovoj majstoriji pljeskalo je čak 12 tisuća gledatelja.

Legendarno krilo Montpelliera, za kojeg je igrao 20 sezone, oduvijek je sjajno izvodila sedmerce, a čini se kako ni dan danas nije izgubio grif. Anquetil je okrenut leđima golu “zafrkao” loptu koja je bježala od vratara, ali je od poda promijenila putanju i na kraju završila u mreži. Gregoryju su zapljeskali baš svi, pa čak i protivnici.

Podsjetimo, Anquetil je sa Francuskom osvajao dva puta naslov svjetskog prvaka (1995. i 2001.), a danas je TV komentator na Canal Plusu.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI