(VIDEO) CEDETIVA SVLADALA JOLLY I OSVOJILA ČETVRTI KUP ZA REDOM: Pogledajte kako se slavilo

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Cedevita je kroz turnir pokazala kako je trenutno najmoćnija momčad Hrvatske, a u utakmici s Jollyjem bilo je od samog početka jasno tko će dominirati i na kraju uzeti naslov.

Četvrti puta za redom košarkaši Cedevite osvojili su Kup Krešimira Ćostića. U finalu završnog turnira u Šibeniku svladali su domaću momčad Jolly JBS sa 102:66.

Cedevita je kroz turnir pokazala kako je trenutno najmoćnija momčad Hrvatske, a u utakmici s Jollyjem bilo je od samog početka jasno tko će dominirati i na kraju uzeti naslov.

U prvoj četvrtini Miro Bilan i Karlo Žganec bili su sjajni. Bilan je ubacio sedam koševa i ugrabio pet skokova, a Žganec je ubacio pet koševa i uzeo šest skokova i to samo u prvom dijelu. Dobro je išlo i igrače vanjske linije koji su precizno gađali četiri od prvih šest pokušaja. S druge strane u šibenskoj momčadi dobro je krenuo Michaelyn Scott koji je ubacio sedam koševa, ali nakon toga nije baš briljirao.

U drugoj dionici Arapović i Begić samo su nastavili tamo gdje su Bilan i Žganec stali. Cedevita se fino odlijepila i već je do poluvremena bilo jasno kako Jolly nema šanse.

U nastavku utakmice Cedevita podigla svoju prednost još više, tu su se dečki na trenutak opustili, pa je Jolly na kratko smanjio, ali u posljednjoj dionici utakmice Cedevita je slomila Šibenčane. U četvrtoj četvrtini Ceda je otvorila serijom 11-0 i odmaglila na 84:58, a potom su s pričuvnim igračima stigli do najveće razlike i pobjede od 102:66



Ryan Boatright sa 16 poena i Marko Tomas s 15 poena bili su najefikasniji kod Cedevite, dok su Michaelyn Scott i Bruno Markulin s po 13 poenaa bili prvi strijelci Jollyja.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI