(VIDEO) ČOVJEČE, KOJI JE TVOJ PROBLEM?! Odvratan start zvijezde Tottenhama zgrozio nogometni svijet

Nogometaš Genta, Brecht Dejaegere imao je sreće jer ovakav start je 'ubojica karijere', odnosno, pitanje je bi li se oporavio od takvog loma noge.

Trenutno jedan od najboljih mladih igrača svijeta i ponajbolji igrač Tottenhama, Dele Alli, napravio je zaista odvratan potez u utakmici šesnaestine finala Europske lige protiv Genta. Treba zaista napraviti razliku, jedno je želja za pobjedom, ‘nabrijanost’ i težnja ka višem cilju iz koje katkada može proizaći kakav grubi nasrtaj, ali to je sve, što se kaže, u žaru borbe, a sasvim druga stvar je ovo što je napravio Dele Alli i pravo je čudo da protivniku nije slomio nogu.

Nogometaš Genta, Brecht Dejaegere imao je sreće jer ovakav start je ‘ubojica karijere’, odnosno, pitanje je bi li se oporavio od takvog loma noge. Naime, Alli je bio u duelu s jednim igračem Genta, kada je tražio prekršaj sudac mu ga nije dao, a onda je ustao i divljački zario čepove kopački u nogu Dejaegerea. Alli je nakon toga dobio crveni karton, ali zaista bi trebao dobiti težu kaznu UEFA-e.

Čovjek jednostavno mora shvatiti da ovakve stvari nogomet ne tolerira, da je ovakvim startom mogao završiti karijeru protivničkom igraču i da će sada zbog toga morati ispaštati.

Bivši trener Tottenhama, Harry Redknapp slaže se kako je start grozan. “Dele je tom igraču mogao okončati karijeru, nema dvojbe, start je odvratan. Noga mu je samo tako mogla puknuti”, kazao je Redknapp. Bivši sudac Graham Poll poručio je kako se nada da će ga UEFA dodatno kazniti. “Sudac De Sousa nije trebao razmišljati, to je start za crveni. Iskreno se nadam da će UEFA dodatno kazniti ovaj prekršaj i time pokazati svim nogometašima da se ovakve stvari ne smiju događati”, kazao je sudac. Svojevrsna kazna Tottenhamu bio je prolaz Genta koji je izvukao 2:2 u Londonu, ali je imao 1:0 iz prve utakmice.  

Facebook Comments

Loading...
DIJELI