(VIDEO) CR7 SHOW! A TKO ĆE DRUGI? Portugalski čarobnjak s tri pogotka uveo Juventus u četvrtfinale!

screenshot

U drugom susretu večeri Manchester City je na svom stadionu s uvjerljivih 7:0 pobijedio Schalke

Nogometaši Juventusa izborili su plasman u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u utorak u uzvratnoj utakmici osmine finala u Torinu svladali Atletico Madrid sa 3-0, a sva tri pogotka zabio je Cristiano Ronaldo, koji se i ovaj puta pokazao kobnim za Simeoneovu momčad. Naime, Ronaldo je za vrijeme igranja u Realu u 31 nastupu protiv Atletica zabio 22 gola.

Atletico, koji je na uzvrat donio komotnu prednost od 2-0, prepustio je inicijativu domaćinu i nije pokazao napadačke ambicije gotovo cijelu utakmicu.

Juve je poveo u 27. minuti, Bernardeschi je ubacio na drugu stativu, a Cristiano Ronaldo je nadskočio svog čuvara i glavom zabio za 1-0. U 45. minuti Giorgio Chiellini, nakon kornera, pucao je glavom, ali Oblak je bio na mjestu.

Odličan početak domaćina u nastavku, u 48. minuti opet je glava Ronalda bila iznad suparničkih braniča i 2-0 za Juve. Ovaj puta ubacio je Joao Cancelo.

U 82. minuti, dvije minute nakon što je ušao u igru umjesto Mandžukića, Moise Kean promašio je stopostotnu priliku. No, nije postao tragičar, jer je konačni udarac nadama Atletica opet zadao Ronaldo u 86. minuti iz penala, i to nakon što je Correa oborio Bernardeschija u kaznenom prostoru.



Jedinu prigodu Atletico je imao u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+2), Koke je dobro ubacio, a Morata glavom prebacio prečku.

Mario Mandžukić je za Juve igrao do 80. minute pruživši solidnu partiju, dok je Nikola Kalinić ostao na klupi Atletica. Juventus se je u četvrtfinalu Lige prvaka pridružio Manchester Unitedu, Tottenhamu, Ajaxu, Portu i Manchester Cityju.

U drugom susretu večeri Manchester City je na svom stadionu s uvjerljivih 7:0 pobijedio Schalke te sa ukupnih 10:2 prošao među osam najboljih europskih momčadi.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI