(VIDEO) DAVLJENICI DOŠLI DO VRIJEDNIH BODOVA: Bilić remizirao protiv Evertona, nogometaš Hulla postigao spektakularnu golčinu

Twitter: West Ham News

Bila je to zaista tvrda utakmica u kojoj je West Ham imao puno više prilika i bio je nešto konkretniji, ali izostala je koncentracija u završnici.

U 34. kolu Premiershipa West Ham je na svojem stadionu, pomalo neočekivano, izvukao remi protiv znatno kvalitetnijeg protivnika iz Liverpoola. West Ham i Everton odigrali su neriješeno i to bez golova. Bila je to zaista tvrda utakmica u kojoj je West Ham imao puno više prilika i bio je nešto konkretniji, ali izostala je koncentracija u završnici.

Obrana Bilićeve momčadi odigrala je odlično, a tomu najbolje svjedoči statistika. Everton je u 90 minuta uputio tek četiri udarca prema golu, a niti jedna lopta nije išla u okvir gola.  West Ham je pak imao 15 udaraca prema golu, ali tek tri u okvir. Bilo kako bilo, West Ham je sada na 13. mjestu, ali, recimo, od 16. mjesta ga dijele tek tri boda. Everton je na šestom mjestu, mjestu koje vodi u kvalifikacije Europske lige.

Bournemouth se iskalio na nemoćnom Middlesbrougu kod kuće i slavio je s 4:0. Već u drugoj minuti Joshua King postigao je prvi gol, a samo 14. minuta kasnije semafor je pokazivao 2:0, kada je loptu u mrežu poslao Afobe.

Golijada se nastavila u drugom poluvremenu, u 65. minuti Pugh je povisio na 3:0, a konačni rezultat postavio je Daniels pet minuta kasnije.


AFC Bournemouth vs Middlesbrough 4:0 by retista



Hull City je slavio protiv Watforda s 2:0. Hulski tigrovi igrali su od 25. minute s igračem manje kada je isključen Niasse, ali na koncu su ipak bili uvjerljivo bolji. Lazar Marković postigao je prvi gol za Hull u 62. minuti, a na 2:0 je podigao Clucas u 71. minuti i to je bio zaista fantastičan gol.


Sam Clucas GOAL – Hull City 2-0 Watford 22.04.2017 by Football–Live

Swansea je uhvatio možda i posljednji vlak za ostanak u Premiershipu pobjedom protiv Stokea 2:0. Velški labudovi još uvijek su u zoni ispadanja, ali spas je sada na svega dva boda. Prvo gol postigao je Llorente u 10. minuti, a sat vremena kasnije Carroll je potvrdio pobjedu.


All Goals & highlights HD Swansea 2-0 Stoke… by allsporttv

Facebook Comments

Loading...
DIJELI