(VIDEO) DOČEKALI SMO I TO: Pariški Slavoluk pobjede zablistao u hrvatskim bojama!

Screenshot

Hrvatska obilježja konačno su osvanula u Parizu, a sve zahvaljujući rukometašima.

Prošlog ljeta u jeku Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj, nastalo je pravo ludilo na društvenim mrežama kada je trebalo u komentare postavljati ‘hashtag’ kak0 bi se Eiffelov toranj obojio u ‘kockice’. Nažalost, Hrvati nisu uspjeli nadmašiti jaku konkurenciju i Eiffelov toranj nije zasjao u hrvatskim bojama, ali zato pola godine kasnije Slavoluk pobjede jest.

Hrvatska obilježja konačno su osvanula u Parizu, a sve zahvaljujući rukometašima. Slavoluk pobjede zasvijetlio je u bojama svih zemalja sudionica Svjetskog rukoemtnog prvenstva pa je tako svijetlio i u hrvatskim bojama. Kako je to izledalo u Parizu pogledajte u videu u nastavku članka.

Podsjetimo usput, izbornik Babić na prvenstvo je poveo 17 igrača, 16 aktivnih i jednu rezervu, a problema ima dosta jer su Duvnjak, Stepančić, Mandalinić i Mamić lakše ozlijeđeni. Cilj je, prema Babiću, minimalno četvrtfinale, a do tamo će put biti dosta težak. Hrvatska igra u C skupini zajedno s europskim prvacima Nijemcima, potom s neugodnim Bjelorusima i Mađarima i nešto lakšim Čileom i Saudijskom Arabijom. Četiri momčadi plasiraju se dalje u nokaut fazu.

Prvenstvo starta u četvrtak, a otvaraju ga domaćini koji igraju u 20 i 45 s Brazilom. Hrvatska igra u petak protiv Saudijske Arabije.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI