(VIDEO) DRAMA NA DERBIJU CHELSEA I MANCHESTERA! Mourinho potpuno podivljao na kraju utakmice

screenshot

U derbiju devetog kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea i Manchester United su na Stamford Bridgeu odigrali 2-2, a domaćin je izjednačio u šestoj minuti sudačke nadoknade.

Domaćin je poveo u 21. minuti golom Antonia Rudigera, no United je u nastavku susreta okrenuo rezultat golovima Anthonyja Martiala (55, 73). Kada se već činilo kako će United slaviti u Londonu Ross Barkley je u šestoj minuti nadoknade zabio za 2-2. Bila je to akcija u kojoj su ‘Bluesi’ tri puta prijetili vratima Davida de Gee, ali je tek Barkley ugurao loptu u mrežu. Prije njega pucao je David Luiz uzdrmavši vratnicu, u nastavku akcije Rudiger je pucao glavom, De Gea je obranio, a Barkley odbijanac pospremio u gol.

Mateo Kovačić je započeo utakmicu u sastavu Chelsea, a umjesto njega u igru je u 69. minuti ušao Barkley. Nakon što je domaćin izjednačio jedan od Sarrijevih pomoćnika je pogodak proslavio ispred Unitedove klupe dobacivši nešto Mourinhou nakon čega je nastala velika gužva i umalo tučnjava. Morali su intervenirati zaštitari kako bi smirili napetu situaciju.

“Bili smo bolji, kontrolirali smo utakmicu i šteta je što nismo pobijedili,” kazao je Mourinho kritiziravši suca zašto je produžio utakmicu čak šest minuta.

“Nije mi jasno gdje ih je našao.”

Chelsea je ovim susretom produžio niz bez poraza na svom terenu na čak 65 utakmica u kojima je vodio na poluvremenu.

Chelsea vodi na ljestvici sa 21 bodom, bod manje, ali i utakmicu manje imaju Manchester City i Livepool, dok Arsenal i Tottenham imaju po 18 bodova i također utakmicu manje. ManU je osmi sa 14 bodova.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI