(VIDEO) DRAMATIČNO NA EMIRATESU: Arsenal golom u osmoj minuti nadoknade došao do pobjede!

Facebook: Arsenal/Photo: Stuart MacFarlane

Bila je to sve, ali nije bila lagana utakmica. Autsajder Burnley zadao je dosta glavobolja Arseneu Wengeru i to u zadnjim sekundama utakmice.

U 22. kolu engleskog Premiershipa Arsenal je slavio na svom Emirates stadionu protiv Burnleyja s 2:1. No, bila je to sve, ali nije bila lagana utakmica. Autsajder Burnley zadao je dosta glavobolja Arseneu Wengeru i to u zadnjim sekundama utakmice.

Arsenal je poveo tek u 59. minuti preko stopera Shkodrana Mustafija. Mesut Ozil je ubacio iz korenra na bližu stranu peterca, a tamo je Mustafi bio najviši. Taman kada se mislilo da će Arsenal slaviti s minimalnih 1:0, sudac svira penal u trećoj minuti sudačke nadoknade. Gray je bio precizan i stiglo je šokantno poravnanje. No, ono što je uslijedilo zaista je nevjerojatno. U osmoj minuti sudačke nadoknade opet penal, ovoga puta za Arsenal. Sanchez je namjestio na bijelu točku i bio je precizan za 2:1 Arsenala. Spomenimo kako su oba penala dosuđena pravedno.

https://www.youtube.com/watch?v=HVxB1VvybbY

U posljednjoj nedjeljnoj utakmici Chelsea je svladao Hull s 2:o. Strijelac prvog gola bio je Diego Costa u sedmoj minuti sudačke nadoknade,  a asistirao mu je Moses. Inače prvo poluvrijeme bilo je produženo za čak deset minuta. U nastavku se na gol čekalo sve do 81. minute kada je Gary Cahill zabio na asistenciju Fabregasa.

https://www.youtube.com/watch?v=fCYL5IvK3Go



Facebook Comments

Loading...
DIJELI