(VIDEO) EKSPLOZIJA MARKA LIVAJE: Hrvatski napadač s dva pogotka srušio Atletico, za izjednačenje utrpao golčinu

Facebook: Marko Livaja (OFFICIAL)

Livaja je u uzvratnoj utakmici osmine finala protiv Atletico Madrida, odigrao najbolju partiju ove sezone, iako je njegova momčad ispala.

Njega kad krene, onda ga baš krene. Zločesti dečko hrvatskog nogometa, Marko Livaja, dugo je imao golgetersku sušu u svom novom klubu, Las Palmasu, no, posljednjih nekoliko utakmica Livaja se polako vraća u formu. U španjolskom Kupu Kralja, Livaja je u uzvratnoj utakmici osmine finala protiv Atletico Madrida, odigrao najbolju partiju ove sezone, iako je njegova momčad ispala. Las Palmas je slavio u gostima s 3:2, a Livaja je zabio dva pogotka.

Las Palmas je, nažalost, izgubio prvi susret s 2:0 pa im tako ovih 3:2 ne pomaže previše, ali to neće umanjiti doprinos i borbenost hrvatskog napadača. Domaćin je poveo preko Griezmanna u 49. minuti, ali je Livaja osam minuta kasnije ušao u solo prodor koji je na kraju završio s bombom s ruba kaznenog prostora koja je završila u mreži Atletica.ž

Madridska momčad povela je ponovo u 61. minuti, ali Livaja je još jednom, minutu prije kraja, ovoga puta iz blizine utrpao loptu u prazan gol za 2:2. Posljednju šansu i kakvu takvu nadu Las Palmasu, pružio je Garcija u trećoj minuti sudačke nadoknade pogotkom za 3:2 i preokret. No, već je bilo prekasno.

https://www.youtube.com/watch?v=OdvdB3R7yNI



Facebook Comments

Loading...
DIJELI