(VIDEO) FANTASTIČAN GOL RIJEKINOG MAKEDONCA: Najbolji bek HNL-a probušio velikog Davida de Geu

U 66. minuti Ristovski je pojurio sa svoje polovice, protutnjao je kraj obrane Španjolske kao da je riječ o Andori ili San Marinu i na kraju rasplalio po golu Davida de Gee.

Španjolska je slavila kod Makedonije s minimalnom prednošću, završilo je 2:1. Španjolci su brzo došli do velike prenosti, već nakon 27 minuta imali su 2:0 pogocima Silve i Coste, ali onda je u priču upao najbolji bek Prve HNL, Stefan Ristovski.

U 66. minuti Ristovski je pojurio sa svoje polovice, protutnjao je kraj obrane Španjolske kao da je riječ o Andori ili San Marinu i na kraju rasplalio po golu Davida de Gee. Bio je to zaista spektakularan gol!.

Ristovski je u netom završenoj sezonu bio jedan od najboljih nogometaša Rijeke, ali žalosti činjenica da je na izlaznim vratima Rujevice, a popis klubova koji ga potražuju iz dana u dan sve je veći. No, mora se priznati kako je Makedonac polako prerastao HNL i kako je vjerojatno došlo vrijeme da potraži novi izazov, a opet Rijeka na njemu može dobro zaraditi, pogotovo nakon ovako dobre partije za reprezentaciju.


Facebook Comments



Loading...
DIJELI