(VIDEO) FIORENTINA PROKOCKALA UVJERLJIVO VODSTVO: Kalinić zabio prekrasan gol, ali se i dobro ispromašivao

Facebook: ACF Fiorentina (Official)

Bio mu je to 12. gol ove sezone. Prije toga Kale je imao tri šanse za pogodak, u 11. minuti propustio je glavom zabiti na drugoj vratnici, u 16. minuti izbio je sam pred Harta, ali Englez je branio, a u 33. minuti je pucao preko gola s kojih deset metara udaljenosti od vrata.

U posljednjoj utakmici 26. kola talijanske Serie A, Fiorentina je na svojem Artemio Franchiju remizirala s Torinom 2:2. Firenški klub prokockao je uvjerljivo vodstvo od 2:0 u prvom poluvremenu, a zabio je i hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić.

Fiorentinu je u vodstvo doveo Saponara u osmoj minuti, a Kalinić je u 38. minuti bio najviši u skoku i nakon kornera Borje Valera zabio je glavom za 2:0. Bio mu je to 12. gol ove sezone. Prije toga Kale je imao tri šanse za pogodak, u 11. minuti propustio je glavom zabiti na drugoj vratnici, u 16. minuti izbio je sam pred Harta, ali Englez je branio, a u 33. minuti je pucao preko gola s kojih deset metara udaljenosti od vrata.


by videosansebastian

Fiorentina je nastavila promašivati i to je moralo doći na naplatu. Jedan on najtraženijih napadača svijeta, Belotti, dvama je golovima (65′, 84′) poravnao rezultat na 2:2. Belotti je mogao zabiti još jedan gol i to iz penala, ali pogodio je gredu.

Kalinić je igrao cijelu utakmicu, kao i Milan Badelj, a Milić je bio na klupi.




Fiorentina 2:2 Torino All Goals & Highlights by salinho12

Facebook Comments

Loading...
DIJELI