(VIDEO) Hezonja dvoznamenkast u porazu Orlanda, Cousins i Davies doživjeli debakl kod Portlanda

Facebook: Mario Hezonja

Hezonja je nastupao 25 minuta i u tom razdoblju zabio je deset koševa, ugrabio je i jedan skok, dva puta asistirao i jednom oduzeo loptu.

Nakon stanke zbog All-Star vikenda, u noći sa četvrtka na petak ponovo je krenulo natjecanje u NBA ligi. Od hrvatskih košarkaša nastupao je samo Mario Hezonja koji je upisao dvoznamenkasti broj koševa. Hezonjin Magic poražen je od Portlanda sa 103:112, a Hezonja je nastupao 25 minuta i u tom razdoblju zabio je deset koševa, ugrabio je i jedan skok, dva puta asistirao i jednom oduzeo loptu.

https://www.youtube.com/watch?v=MzRrWyG9nK4

New Orleans doživio težak poraz na svom parketu od Houstona koji je slavio sa 99-129. Za momčad New Orleansa debitirao je i DeMarcus Cousins, a ubacio je 27 koševa uz 14 skokova, a Anthony Davis je imao 29 poena i devet skokova, no to nije pomoglo njegovoj momčadi. Čak šestorica igrača Houstona imali su dvoznamenkasti učinak, najbolji je sa 27 koševa bio Lou Williams koji je prije nekoliko dana L.A. Lakers zamijenio Houstonom.

https://www.youtube.com/watch?v=p-uaNzJsE30

Bivša momčad DeMarcusa Cousinsa, Sacramento Kings, pobijedila je Denver sa 116:100, a odličan doprinos dali su tek pridošli, Buddy Hield koji je ubacio 16 koševa te imao šest skokova i Tyreke Evans koji je ubacio 15 koševa, ugrabio četiri skoka i tri asistencije.



https://www.youtube.com/watch?v=Ev3J4pFJ49g

Golden State Warriors je pobijedio L.A. Clippers sa 123:113, a raspoložen je bio Steph Curry s 35 koševa, sedam skokova i pet asistencija, dok je Durant ubacio 25 koševa, ugrabio 15 skokova i upisao sedam asistencija.

https://www.youtube.com/watch?v=gvk-ntkI6tw

Facebook Comments

Loading...
DIJELI