(VIDEO) IZBORNIČE, GLEDATE LI OVO? Mario Pašalić strijelac u golijadi Milana, Perišić i Inter doživjeli debakl kod davljenika

Facebook: AC MILAN (OFFICIAL)

Golijada je počela već u šestoj minuti kada je vrata Fuligantija probio Suso. Sljedeći na redu za pogodak bio je Mario Pašalić koji je poentirao na asistenciju Susa u 19. minuti.

U 31. kolu talijanske prve lige Milan je na svojem terenu uvjerljivo svladao davljenika lige Palermo s 4:o. U strijelce se upisao i Mario Pašalić koji je usput odradio sjajan nastup u momčadi Milana.

Golijada je počela već u šestoj minuti kada je vrata Fuligantija probio Suso. Sljedeći na redu za pogodak bio je Mario Pašalić koji je poentirao na asistenciju Susa u 19. minuti.


Mario Pasalic Goal HD – AC Milan-2-0-Palermo 09… by meteoalex1

Dominaciju Milana potvrdio je Carlos Bacca golom u 37. minuti, a na konačnih 4:o postavio je Deulofeu u 70. minuti utakmice nakon asistencije De Sciglia.

Roma je bez problema odradila gostovanje kod Bologne i slavila s 3:0. Domaće je načeo Fazio u 26. minuti, a do poluvremena je na 2:0 podigao Salah. Konačan rezultat djelo je Edina Džeke i pao je u 75. minuti.



Torino je slavio na gostovanju kod Cagliarija s 3:2. Domaćin je poveo iz penala u 19. minuti kada je s bijele točke siguran bio Borriello. No, prekoret je započeo u 33. minuti kada je Ljajić postigao gol nakon asistencije Belottija. Potonji je zabio svega šest minuta kasnije nakon što mu je Zappacosta asistirao. Konačan rezultat za Torino djelo je Acquaha i pao je u 53. minuti, a Cagliari je smanjio u sudačkoj nadoknadi preko Hana.

Inter je bez pomoći Brozovića, ali s Perišićem u momčadi prosuo sva tri boda na gostovanju kod Crotonea. Domaćin je slavio s 2:o, a dobar dio susreta vodili su s 2:0. Prvi gol pao je iz penala u 19. minuti preko Falcinellija, a samo tri minute kasnije isti igrač povisuje na 2:0. Inter nije imao rješenja za Crotone i tek su uspjeli smanjiti u 65. minuti. Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao. Bio je to pravi debakl Intera.

Udinese je potopio Genou s 3:0, a sve je bilo gotovo nakon pola sata igre. Prvo je De Paul zabio u 20′, a onda je Zapata povisio u 31. minuti. Potvrda pobjede od 3:o stigla je autogolom Rubinha u 49. minuti.

U ranije odigranom dvoboju Sampdorija je remizirala s Fiorentinom 2:2.  Za Viole je Badelj igrao cijelu utakmicu, a Kalinić je ušao na poluvremenu umjesto Iličića. Poveo je domaćin preko Fernandesa u petoj minuti i gotovo sat vremena se čekalo na poravnanje kada je u 60. minuti zabio Rodriguez za Fiorentinu. Alvarez je potom u 71. ponovo doveo Sampdoriju u vodstvo, a na kraju je Babacar u 89. minuti morao čupati bod za svoju momčad.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI