(VIDEO) JEDNA OD NAJSRAMOTNIJIH UTAKMICA WEST HAMA: Liverpool rasturio Bilićevu momčad, gledatelji mu pobjegli sa stadiona!

Twitter: West Ham News

Valja odmah napomenuti kako je West Ham odmah 'skinuo gaće', odnosno igrači su djelovali nezainteresirano kao da nisu ni vjerovali da mogu uzeti bodove

West Ham je doživio novi debakl i to na svojem terenu. Porazio ih je Liverpool s čak 4:0! Valja odmah napomenuti kako je West Ham odmah ‘skinuo gaće’, odnosno igrači su djelovali nezainteresirano kao da nisu ni vjerovali da mogu uzeti bodove. Liverpool se prošetao njihovim travnjakom i kod svakog gola je bio gotovo neometan.

No, to ne iznenađuje previše s obzirom na to da je West Hamova obrana, pa i čitava momčad ove sezone jedna od najgorih što se tiče obrambenog segmenta igre. Primili su čak 63 gola, što znači da imaju četvrtu najgoru obranu u ligi. Propusni kao loša spužva, a eto vam i primjera, Sunderland, koji je već ispao, ima manje golova u svojoj mreži ove sezone od West Hama.

Dečki su se očito još dodatno opustili s obzirom na to da je Bilić osigurao opstanak u ligi ili su samo ostavili takav dojam.

Bilo kako bilo, gosti su do pogotka došli nakon 35. minuta igre kada je Sturridge ostao sam pred vratarom Adrianom i uspio ga predriblati i zabiti. Još je bolja bila asistencija Coutinha preko pola terena, a najgora je bila mlitava reakcija grogirane obrane ‘Čekičara’.

Na 2:0 povisio je Coutinho u 57. minuti s ruba kaznenog prostora, opalio je loptu po podu koja je odskakutala u donji desni kut Adriana. Obrana West Hama nije baš pritisnula brazilskog nogometaša i bio je to zaista jeftin gol. Spomenimo kako je prije toga pogotka Liverpool uputio dosta udaraca izvana, pa i iz šesnaesterca, ali Adrian je čupao sve živo.



Coutinho je povisio i na 3:0 nakon, a poentirao je nakon što su se nogometaš Liverpoola prošetali kroz obranu West Hama. Coutinho je bio taj koji je ostao sam pred pred golmanom West Hama i nije imao puno muka.

U 76. minuti Origi je postavio na konačnih 4:0, a bio je to uvjerljivo najsramotniji gol te utakmice. Liverpool se opet ušetao u kazneni prostor i pritom čak dva puta neometano šutirao. Prvo je tukao Lallana, onda Gini, a na kraju je Origi zabio.

Spomenimo kako je West Ham uspio rastjerati dobar dio navijača svojom igrom. Stadion su počeli napuštati debelo prije kraja utakmice.

https://www.youtube.com/watch?v=fEmo-oPzoXg

Facebook Comments

Loading...
DIJELI