(VIDEO) JURIĆ POLUDIO NA PRESSICI: ‘Kakvo ti je to kur*evo pitanje!? Nemoj me je*at’

screenshot

Genoa Ivana Jurića upisala je još jedan poraz, ovog puta od Napolija (1:2) u 12. kolu Serie A. To znači da će Hrvat po treći put dobiti otkaz na klupi tog kluba, pa je jasno zašto je bio “razdražljiv” na pressici.

Prije samo dvije godine Splićanin je bio hit u nogometnom svijetu, kada je Crotone, klub iz najsiromašnijeg talijanskog grada, uveo u Serie A. Odmah nakon toga preuzeo je Genou, čiji dres je nekada nosio, a tada je započeo i čudnovat odnos njega i predsjednika kluba Enrica Preziosia.

Naime, on je Juriću uručio otkaz u veljači prošle godine nakon 0:5 poraza od Pescare, ali ga je pred kraj prvenstva i vratio na klupu da bi ga ponovo potjerao. Prije tri tjedna Jurić je pozvan da treći put preuzme Genou, to je prihvatio, a Davide Ballardini je dobio otkaz.

Krenuo je Jurić odlično, remijem protiv Juventura, ali u četiri utakmice nakon toga uspio je ubrati samo jedan bod pa mu sada prijeti i treći otkaz, u istom klubu, u samo godinu i devet mjeseci. Naravno, vodeći se za prošlim događajima, novinari su počeli nagađati o njegovom otkazu, a na pressici nakon Napolija pitali su ga je li razgovarao s Peziosijem.

Jurić je u tom trenutku eksplodirao:



“Kakvo je to kur*evo pitanje?! Misliš da se ja brinem o tome ili o vođenju momčadi? Nemoj me je*at, nemoj me raspižđivati s takvim pitanjima!”, govorio mu je Jurić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI